06 - 575 34 599

Reviews

 

Gemiddelde beoordeling: 9,7 

 

Oktober 2018

Bedankt voor het heerlijke weekend. We hebben genoten van het heerlijke ontbijt en de broodjes voor de lunch. Op de – door jullie super geregelde- E-bikes, hebben we een prachtige fietstocht gemaakt door de herfstbossen.
Wat is het hier mooi en rustig. Groetjes, Ronald en Eva uit Obdam

Oktober 2018

Wat een fijne plek hebben jullie hier. Na een dag werken is het ‘thuis’ komen bij jullie echt heerlijk. Jullie gastvrijheid en oprechte belangstelling doen een mens goed!
Dank jullie wel weer en tot volgende maand  Lieve groeten, Marloes (Druten, bij Nijmegen)

September 2018

We hebben genoten van jullie prachtige B&B op een fantastische locatie. Jullie hebben er een heerlijke plek van gemaakt met een koninklijk ontbijt en enorme gastvrijheid.
Bedankt voor de goede zorgen en heel veel succes met de B&B! Liefs, Olaf en Masja

September 2018

Even ontsnappen van het drukke leven van een gezin. Even ontspannen met rust om je heen. Lekker ontbijt. Dus met een nachtje weg konden wij heerlijk uitrusten om er een jaar tegenaan te kunnen.
Door de goede zorgen van de eigenaars voel je je als een god in Friesland, fam. De Klerk

September 2018

Wat hebben jullie een mooie B&B. We hebben het heerlijk gehad. Het huisje en ontbijt zijn echt TOP. Wij komen volgend jaar zeker terug.
Bedankt voor jullie gastvrijheid. Dikke kus, Cor en Miranda (IJmuiden)

September 2018 

Wat een prachtige plek hebben jullie hier. We hebben enorm genoten van de indrukwekkende sterrenhemel en jullie warme gastvrijheid. Een échte aanrader! Veel succes gewenst met de uitbreiding van jullie mooie bed and breakfast.
Bedankt voor de goede zorgen! Wouter en Florentine

Augustus 2018

Een zeer positieve ervaring: Zeer uitgebreid en verzorgd ontbijt met mogelijkheid tot het meenemen van een lunchpakket/ mooi afgewerkte kamer/ veel privacy/ een zeer goed, ruim bed/ ruime, warme douche/ vriendelijke uitbaters/ veel toeristische informatie op de kamer/ veilige parkeerplaats, gratis aan de deur/ WiFi/ overzichtelijke en uitgebreide eigen website.
Top! W. Labarque

Augustus 2018

Een modern, praktisch en slim ingerichte ruimte met uitstekende bedden en afgemaakt met een aantal industriële accessoires, voortreffelijk biologisch ontbijt met streekproducten. Gastvrouw en gastheer uiterst vriendelijk en behulpzaam als daar behoefte aan is.
Fam. de Deugd

Augustus 2018

Wat een fijne B&B is dit! We zijn hier twee dagen geweest en hebben genoten van de nieuwe kamer, het geweldige ontbijt en het fijne contact met eigenaren.
Ga zo door! P.J. uit Beinsdorp

Augustus 2018

We hebben genoten van jullie gastvrijheid. Het ontbijt was geweldig en ook super dat we een lunchpakket mee konden nemen. Fijn, dat jullie met ons meedachten voor leuke dagbestedingen. De kamer is ruim, modern en praktisch en volop streekinformatie. Heel veel succes met jullie B&B in de toekomst.
Liefs, Thijs en Marjolein (Rotterdam) 

Augustus 2018

We hebben heel erg genoten van: -het uitgebreide en heerlijke ontbijt, gebracht met de bolderkar op een zonnig privé terras met lunch optie 
- de speciale service met opgeklopte melk
- een heerlijk bed in een koele, mooi afgewerkte, ruime kamer
- een verfrissende douche voor en ná een drukgevulde culturele dag.
Dank je wel! Katrien en Wouter

Augustus 2018

Bedankt voor de hartelijke en lieve ontvangst. Mooie en koele kamer (tropisch warm in Nederland) en goede bedden. Spik en span. We komen zeker nog terug en gaan reclame maken.
Groetjes, Tilly en Ben

Juli 2018

Bedankt voor de fijne dagen in de B&B. We hebben genoten. ‘Het was top!’ Ga vooral zo door… We wensen jullie veel succes met andere kamers en ‘Tot ziens’.
Groetjes, John en Patricia

Juli 2018

Het was hier heerlijk vertoeven. Wij boften niet alleen met het weer, maar ook met jullie gastvrijheid, goede zorgen en attenties. Wij zullen jullie mooie B&B zeker aanraden aan iedereen die even wil bijkomen van de drukte in het westen. ‘Kom, vul de glazen en denk niet langer niet Eraan hoe snel de onhoudbare tijd ontvliedt. Gisteren is dood, morgen nog niet geboren- Wat zou ‘t, als ons vandaag genieten liet.’ J.C. Bloem (vertaald uit de Rubayat)
Mooi voor op de balken, Jan en Famke

Juli 2018

Bedankt voor de warme en hartelijke ontvangst. Mooie kamer, tot in de puntjes mooi afgewerkt, proper, lekker ontbijt, heerlijke confituur en smoothie. Top, dat we je lekkere brood mochten mee doen.
Een echte aanrader, vertellen we voort, Vincente en Tony, België

Juni 2018

Wat een mooi appartement, schitterend uitzicht en warm ontvangst. Genoten van de zelfgemaakte, lekker gekruide, linzensoep; voelde me weer thuis; mooie herinneringen. Wat een rust. Heerlijk geslapen. Het ontbijt; Een superstart.
Kom gauw terug, Marloes

Juni 2018

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en meer dan goede zorgen! Wat een leuke ontvangst en attenties bij terugkomst van een mooie tocht (en een extra verrassing bij een lekker glas wijn). Prachtige omgeving en voor ons reden ook lekker ’s avonds te genieten van ons terras met als beloning een ree, een roofvogel en prachtige zonsondergang. Het ontbijt is super. We kunnen er wel en week tegen en leuk al die biologische producten uit de omgeving. Dank ook voor alle info en kaarten die aanwezig zijn. Dat maakt dat je meteen op pad kunt. Heel gaaf. Succes met de andere appartementen. Ze worden vast net zo mooi als deze .
Geweldig! Martine en Lucienne, Linschoten

Juni 2018

Het was fantastisch hier. Wat een hartelijk ontvangst en wat heerlijk om na twee weken kamperen in jullie superdeluxebedden te mogen slapen! Het ontbijt was ongeëvenaard; daar zullen we het over een jaar nog over hebben! Verder alle lieve hartelijkheden en attenties… het is voelbaar dat jullie dit met hart en ziel doen. De grote vogel die we zagen is waaschijnlijk een zwarte ooievaar. Leuk hè.
Dank jullie wel, Martine en Bennie, Arnhem.

Juni 2018

Wat een mooie B&B! Alles ziet er perfect uit en is met smaak samengesteld. Je wordt als gast helemaal in de watten gelegd; altijd koffie en thee, wifi, heleboel informatie wat er te doen is in de omgeving compleet met routekaarten….En dan word je ’s morgens verwend met een verrukkelijk ontbijt met biologische- en streekproducten en glutenvrije granola!! Alles is even lekker teveel om op te krijgen.
Bedankt voor jullie warme gastvrijheid. T v.d. B, Beverwijk

Mei 2018

Gastvrij onthaal en heel verwarmend welkom, prachtige locatie midden in het groen, terras met uitzicht over landerijen, heerlijk bed en prima voorzieningen op de kamer! Super douche. Adembenemend uitzicht om in de ochtend mee wakker te worden. Ontbijt tot in de puntjes verzorgd. De liefde van de gastheer en gastvrouw voor hun gasten is een 10+.
Wij gaan zeker nog eens, E. v.d. Goor, Brabant

Mei 2018

Een heerlijke B&B waar het aan niets ontbreekt. Van een warm welkom tot het heerlijke luxe ontbijt. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je voelt je helemaal thuis. Heerlijk genoten van het weekendje weg van alle stress. Top plek om even bij te komen en te genieten van de natuur.
Waanzinnige omgeving; een aanrader; voor herhaling vatbaar, Shahla, Haarlem

Mei 2018

Wat een heerlijke Pinksterdagen hebben we bij jullie gehad! Wat een gastvrouw/ heerschap. We zijn frequente B&B- bezoekers, maar jullie warme ontvangst en zorg staan nu bij ons bovenaan. Top B&B, in alles. We gaan gelouterd naar huis en hopen tot jullie stamgasten te gaan behoren.
We zijn nog lang niet uitgefietst, Jan en Jeannet S.

Mei 2018

Jullie hebben het gastheer/ vrouwschap naar een nieuw niveau gebracht. Het overschrijdt de ‘gewone’ grenzen. Op alle fronten gaan jullie een stapje verder, waarvoor onze dank! Nog niet eerder hebben we dat mogen ervaren. Graag maken we nog een keer van jullie gastvrijheid gebruik.
Erica en Ronald, Brabant

Mei 2018

Onze vakantieafsluiter in jullie B&B was een voltreffer. We hebben met volle teugen genoten. Jullie ‘liefde voor de B&B’ vinden we overal terug:
– de prachtige kamer
– de mooie afwerking (tot in de puntjes)
– de schilderachtige tuin
– de boeketten op de tafels
– het mega ontbijt
– jullie bezorgdheid en behulpzaamheid

Kort samengevat: Top! We komen vast en zeker terug, Denise en Jean- Paul, België

Mei 2018

Fantastisch! Wat een mooie B&B! Ontvangst hartelijk en verdere verzorging erg zorgzaam. Ons verblijf is letterlijk in het water gevallen; slechter weer hadden we niet kunnen treffen. Hierdoor zijn we veel binnen geweest, maar alle lof voor jullie aandacht en zorg voor ons verblijf bij jullie. Top ontbijt en fijne bedden. We zullen zeker mensen aanraden bij jullie te overnachten.
We wensen jullie succes met de B&B! Joop en Herma, Achterh

Mei 2018

Prachtig uitzicht. Mooie B&B! Heerlijke bedden. Eigen toilet en douche! Verrukkelijk ontbijt met o.a. streekproducten, biologische producten, lekker brood, vers fruit en zelfgemaakte granola met heerlijke kwark. De eigenaren zijn gastvrije, attente mensen.
Een echte aanrader. Tanneke en Frans, Beverwijk

April 2018

Ontvangen met een heerlijke tapas maaltijd, heerlijk geslapen in een meer dan perfecte kamer. Een superontbijt aan de mooie robuuste eettafel. Wat een gastvrijheid van Nancy en John en wat een uitzicht!!!!!! Voortreffelijk, Carla en Astrid, Castricum/ Driehuis

April 2018

Voortreffelijk! Een super mooie kamer, met een heerlijk bed. Erg prettig vonden wij het aparte toilet, zodat je ongestoord kan genieten van de badkamer! Het ontbijt was erg uitgebreid en vooral lekker. De echte stilte, die op de website vermeld wordt, hebben wij ook mogen ervaren.
In één woord een aanrader deze B&B! Linda v.d. P., Haarlem

April 2018

Super mooie kamer, heerlijk bed. Heerlijke rust! Perfect ontbijt. Mooie omgeving. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. We gaan zeker in het najaar terug.
Luus en Folkert, Santpoort

Maart 2018

Wat was het bijzonder om als eerste gast in jullie B&B te mogen slapen. Ik heb genoten van de prachtige omgeving, de rust, jullie gastvrijheid en het overweldigende ontbijt! Een prachtige plek om de hectiek van Amsterdam even te ontvluchten, dat is zeker gelukt!
Renske G.