06 - 575 34 599

Appartementen

De appartementen zijn gesitueerd in de voormalige schuur, die apart staat van de boerderijwoning. Ieder gastenverblijf heeft een eigen entree en privé terras met vrij uitzicht over landerijen en bosranden. De kamers zijn licht en ruim en hebben elk industriële en vintage details. Elke kamer heeft een tweepersoons- boxspringbed, een eethoek, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een garderobekast, wifi en een douche en wc- ruimte. In een aparte ruimte staat een koelkast, waar u gebruik van kunt maken. (Op verzoek kunnen we zorgen voor twee losstaande bedden)

Het ontbijt serveren wij tussen 09:00 uur en 10.00 op de plek die u wenst; in uw eigen kamer, op uw privé terras, in de gezamenlijke eetruimte of ín de tuin op het gezamenlijke terras. Natuurlijk zijn er, in overleg, ook andere tijdstippen mogelijk. (Graag bij de reserveringsaanvraag aangeven.) Het Bourgondische ontbijt bestaat uit zoveel mogelijk biologische- streek- en zelfgemaakte producten. Als u speciale ontbijtwensen heeft, zoals bv. een vegetarisch of glutenvrij ontbijt, kunt u dat van te voren aangeven. Als u het prettig vindt om een lunchpakket mee te nemen, laat het ons weten.

In de omgeving zijn allerlei restaurants, waar u heerlijk uit eten kunt gaan. 

Wilt u genieten van een heerlijk drie gangen menu op uw privé terras, in uw vakantieverblijf of juist gezellig op het gezamenlijke buitenterras? Vraag naar de mogelijkheden.
U kunt ook tegen kleine vergoeding, gebruik maken van een barbecue met W-briketten en aanmaakblokjes e.d..

Kortom, wij willen ervoor zorgen dat u een heerlijke tijd heeft en met zeer plezierige herinneringen zult terugkijken op uw verblijf…

 

 Appartement 1

 

 

 

 

Appartement 2